top of page
Zoeken

Waarom Kiezen voor Swique's 14,9% Alcohol

In een tijd waarin bewuste keuzes in voeding en drank steeds belangrijker worden, komt Swique met een verfrissende benadering van genieten. Met onze 14,9% alcohol lijn bieden we een uitstekend alternatief voor diegenen die willen genieten van een heerlijke drankervaring zonder concessies te doen aan smaak en kwaliteit. Maar waarom hebben we gekozen voor dit lagere alcoholpercentage? Ontdek het hier!

De Opkomst van Bewuste Genietmomenten


Steeds meer mensen streven ernaar om bewustere keuzes te maken in hun levensstijl, inclusief hun eet- en drinkgewoonten. Bij Swique begrijpen we deze veranderende behoeften en hebben we er onze missie van gemaakt om hierop in te spelen. Onze 14,9% alcohol lijn is het resultaat van deze visie, waarbij we de nadruk leggen op genot met mate en een bewustere benadering van alcoholconsumptie.
Ruimte voor Verandering: De Stem van Onze Gemeenschap


De stem van onze gewaardeerde gemeenschap is altijd een bron van inspiratie voor ons geweest. Na het uitvoeren van een poll op sociale media, werden we aangemoedigd door de vele reacties die we ontvingen. Het was duidelijk dat er een groeiende vraag was naar een alternatief voor het traditionele sterke drankassortiment met een hoog alcoholpercentage. Deze vraag leidde tot de geboorte van onze 14,9% alcohol lijn, waarbij we dezelfde basis en krachtige smaak behouden die onze producten kenmerken.

Een Uitdaging en Een Belofte: 100% Smaak Behouden


De beslissing om te starten met onze 14,9% alcohol lijn was een uitdaging die we met trots hebben aangenomen. We begrepen dat genot en smaak onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Daarom hebben we ons toegewijd om een viertal dranken op basis van gin te creëren die een lagere alcoholpercentage hebben, maar wel 100% van de verfijnde smaak behouden die Swique definieert. Het is een belofte die we met passie zijn nagekomen.

Gin-Based Genot: Een Nieuw Hoofdstuk in Smaak


Onze 14,9% alcohol lijn draagt de trotsvolle benaming "gin-based". Dit is meer dan alleen een naam - het weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit, smaak en innovatie. Wanneer een sterke drank niet het volledige alcoholpercentage bevat, mag deze niet meer de originele naam van de drank dragen. Onze gin-based varianten brengen een nieuw hoofdstuk in smaak, waarbij de focus ligt op genieten, delen en bewust leven.

Bij Swique gaat het niet alleen om drinken, maar om een bewuste keuze voor genot. Ontdek onze 14,9% alcohol lijn en omarm een nieuw tijdperk van bewust genieten.

26 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page