top of page

HET DYNAMISCHE DUO ACHTER ONS FAMILIEBEDRIJF

Hoi leuk je te ontmoeten!

Wij zijn Wesley en Claudia Sneijder - de drijvende kracht achter dit familie bedrijf.

Samen brengen we een gevarieerde reeks vaardigheden met ons mee, aangescherpt uit eerdere functies, waardoor we uitzonderlijke producten hebben kunnen creëren. Onze passie en doorzettingsvermogen, gecultiveerd door de ups en downs van het leven, hebben ons enthousiasme voor de herstart van deze onderneming aangewakkerd.

Daarnaast weten wij, dat wij hiermee aan de wens van onze mede founder Sylvia Sneijder tegemoet komen. 

wesley.png
claudia.png

LESS IS MORE

ginliq_bottle1.png
ginocello_bottle1.png

Bij SWIQUE houden we van het motto "Less is more".

We hebben een heerlijke, zachte GIN gecreëerd, met liefde en aandacht vervaardigd, waar stoer, uniek en chic samenkomen. Alleen de crème de la crème van ingrediënten wordt gebruikt voor deze smaakvolle drank, die milder is dan sterke dranken maar toch die rijke ervaring biedt.

 

Onze creatie sluit perfect aan bij een bewuste levensstijl en opent deuren naar trendy drankjes met minder alcohol maar met een volle smaak. "Less is more" weerspiegelt de moderne, bewuste levensstijl en daar zijn we bij SWIQUE trots op.

Onze Swique Gin-based dranken hebben in 2023 de Misset Horeca-prijs gewonnen tijdens de Horecava en dat vervult ons met trots. Of je nu gewoon wilt genieten van onze drankjes of ze wilt mixen, ze zijn klaar voor gebruik, ideaal voor een relaxte avond thuis.

ginTLE_bottle1.png
bottom of page