top of page

ONZE FILOSOFIE

“SWIQUE DRAAGT BIJ AAN HET BEVORDEREN VAN VERANTWOORD ALCOHOLGEBRUIK EN HET TERUGDRINGEN VAN OVERMATIG ALCOHOL GEBRUIK”

Een stoer, uniek en chique drank waarbij met zorgvuldigheid is gekeken naar de samenstelling van ingrediënten, die een volle gin smaak geven.

 

Alleen pure en verse ingrediënten die hun smaak weergeven in een drank.

 

Het idee achter de drank: “Less is more” draagt bij aan een bewustere leefstijl en staat in de kinderschoenen om de opkomende “trend” dranken met minder alcohol  goede body te geven.Het idee is geboren na een flink aantal artikelen vanuit de Horecava en verschillende campagnes waarbij het drinken van minder alcohol flink gepromoot wordt.

Swique gintle fles
Swique ginliq fles
Swique ginberry fles
Swique ginocello fles

MEET TEAM SWIQUE

Wij zijn Sylvia en Claudia Sneijder, al meer dan 40 jaar schoonzussen van elkaar. Je denkt misschien, dat we dan al redelijk op leeftijd zijn? Dat valt mee! We zijn twee vijftigers, staan vol in het leven en zijn klaar voor een nieuwe uitdaging. Ouder worden brengt veel positieve impulsen met zich mee. Je hebt al veel meegemaakt in het leven en je leert steeds meer waar het echt om gaat. Door meer levenservaring durf je meer risico te nemen en bouw je minder op zekerheid. Mede hierdoor is het starten van een eigen onderneming voor ons de ultieme uitdaging!

ONS LEVENSMOTTO

Sylvia: ‘Het komt hoe dan ook goed’

Claudia: ‘Je kunt alles wat je wilt’

WAAROM EEN 14,9% ALCOHOL LIJN?

Veel mensen gaan bewuster om met hun eten en drinken zonder de fijne smaak van een drankje te willen missen. Ons assortiment sluit daar goed bij aan.

 

De vele reacties, die we hebben ontvangen na het uitzetten van een poll op social media, toonden ons aan dat er veel ruimte is om het huidige sterke drankassortiment van 40% alcohol aan te vullen met een 14,9% drankassortiment, een variant met minder alcohol, met dezelfde basis en een net zo krachtige smaak.

 

Een goede reden voor ons om de uitdaging aan te gaan en te starten met een viertal dranken op een basis van gin met 14,9% alcohol maar wel met behoud van 100 % smaak!

 

We noemen onze dranken gin-based, want wanneer een sterke drank niet de volle percentage alcohol bevat mag het de originele naam van de drank niet dragen.

U vindt de benaming gin-based terug in de vier verschillende smaakvarianten van Swique.

OVER ONS DISTILLAAT

Onze distillateur werkt uitsluitend met natuurlijke grondstoffen en staat  garant voor duurzaamheid en authenticiteit. Dit sloot precies aan bij onze wens om een mooi, eerlijk en uniek product op de markt te zetten.

bottom of page