top of page
Zoeken

Ontdek de verfrissende smaak van de Strawberry Scropino met Swique

In de wereld van verrukkelijke cocktails is er één die eruit springt en je smaakpapillen betovert met zijn fruitige en verfrissende smaken: de Strawberry Scropino met Swique. Met een perfecte balans tussen fruitige aroma's en een vleugje verfijning, is deze cocktail een ware traktatie voor je zintuigen. Laten we samen een duik nemen in de wereld van de Strawberry Scropino en ontdekken hoe Swique deze klassieker naar een nieuw niveau tilt.


Met Swique's Strawberry Scropino ervaar je niet alleen een explosie van smaken, maar ook een gevoel van verfijning en genot. De Ginberry voegt een uniek karakter toe aan de cocktail, terwijl de Prosecco een sprankelende en elegante dimensie biedt.





Strawberry Scropino


Ingrediënten


De Strawberry Scropino wordt gekenmerkt door een harmonieuze mix van smaken en texturen. Met 30 ml Ginberry en 50 ml Prosecco vormt deze cocktail een perfect huwelijk tussen gin en prosecco. Voeg een schep sorbetijs toe voor die heerlijke romige textuur, en verse aardbeien voor een sappige en zoete dimensie. Optioneel voeg je een vleugje munt en een theelepel aardbeiensiroop toe voor een extra twist.


Beschrijving


Creëer je eigen meesterwerk met de Strawberry Scropino door deze eenvoudige stappen te volgen:

  1. Plaats enkele verse aardbeien in een cocktailglas voor een kleurrijke en smaakvolle basis.

  2. Voeg 30 ml Ginberry en 50 ml Prosecco toe om de perfecte balans tussen gin en prosecco te bereiken.

  3. Schep voorzichtig een bolletje sorbetijs in het glas om die heerlijke romige textuur toe te voegen.

  4. Voeg optioneel enkele muntblaadjes toe voor een verfrissende twist.

  5. Maak je Strawberry Scropino compleet met een subtiel vleugje aardbeiensiroop voor extra zoetheid.

  6. Roer voorzichtig en geniet van je prachtig samengestelde Strawberry Scropino!


Een Genot voor de Zintuigen: Swique's Strawberry Scropino


Met Swique's Strawberry Scropino ervaar je niet alleen een explosie van smaken, maar ook een gevoel van verfijning en genot. De Ginberry voegt een uniek karakter toe aan de cocktail, terwijl de Prosecco een sprankelende en elegante dimensie biedt. De combinatie van sorbetijs en verse aardbeien zorgt voor een heerlijk romige en zoete textuur, perfect in balans gehouden door de subtiele toevoeging van aardbeiensiroop.


Of je nu ontspant op een zonnige middag of een feestelijke gelegenheid viert, de Strawberry Scropino met Swique is een betrouwbare keuze die je smaakpapillen en je zintuigen zal verwennen. Probeer het zelf en ontdek de verfrissende en fruitige sensatie die deze cocktail te bieden heeft.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page