top of page
Zoeken

Geniet van de Zomer met Swique's Verfrissende GinoCello Spritz

De zomer brengt heerlijke momenten en verfrissende drankjes met zich mee, en wat is er beter dan een smaakvolle cocktail om het seizoen te vieren?



Maak kennis met de verrukkelijke GinoCello Spritz, een sprankelende combinatie van Swique's unieke gin en de verfijnde smaak van Italiaanse Prosecco. Deze cocktail belooft niet alleen een verfrissende zomerse verwennerij, maar ook een bewuste keuze voor wie wil genieten zonder excessen.


"Geweldige mix, GinoCello Spritz is verfrissend en verrukkelijk!" - Emily


De ware magie zit hem in het feit dat we de verleidelijke smaak van deze cocktail behouden hebben, terwijl we het alcoholpercentage bewust hebben verlaagd. Het is een uitnodiging om volop te genieten van de heerlijke balans van smaken, zonder de zorgen die vaak gepaard gaan met traditionele cocktails. Bij elke slok proef je niet alleen de harmonie van ingrediënten, maar ook de verfijning van een bewuste keuze.



GinoCello Spritz


Ingrediënten:

  • 40 ml Swique GinoCello

  • 80 ml Prosecco

  • 60 ml Bruiswater

  • IJsblokje(s)

  • Verse muntblaadjes

  • Schijfjes limoen

Beschrijving

  1. Vul een groot wijnglas met ijsblokjes. Dit zorgt ervoor dat je cocktail heerlijk koel blijft.

  2. Giet 40 ml Swique GinoCello over de ijsblokjes. De verrassende smaak van Swique voegt een unieke dimensie toe aan deze klassieke cocktail.

  3. Voeg 80 ml Prosecco toe voor een vleugje Italiaanse elegantie. De bruisende wijn voegt een feestelijke sprankeling toe aan je drankje.

  4. Giet voor wat extra verfrissing 60 ml bruiswater in het glas. Het zorgt voor een lichte en sprankelende twist.

  5. Roer voorzichtig met een barlepel om de smaken te mengen.

  6. Garneer je GinoCello Spritz met verse muntblaadjes en een paar schijfjes limoen. De aromatische munt en het vleugje limoen voegen een heerlijk verfrissende geur en smaak toe.

  7. Proost en geniet van je zelfgemaakte GinoCello Spritz! De balans tussen Swique's smaakvolle gin en de sprankelende Prosecco maken dit tot de perfecte cocktail om van te genieten tijdens warme zomerdagen.


Of je nu ontspant in je achtertuin, bij het zwembad ligt of een gezellige bijeenkomst hebt met vrienden, de GinoCello Spritz voegt een vleugje klasse en frisheid toe aan elk zomermoment.


Met Swique's bewuste keuze voor een lagere alcoholpercentage, kun je zonder zorgen genieten van deze heerlijke cocktail. Dus hef je glas op een zonnige dag en ontdek de harmonie van smaken in deze sensationele GinoCello Spritz.

47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page