top of page
Zoeken

Ontdek de verfijnde smaak van de GinoCello-Tonic met Swique

Als de zomerse temperaturen stijgen, is er niets verfrissender dan een goed samengestelde cocktail om van te genieten.


Maak kennis met de betoverende GinoCello-Tonic, een eigentijdse twist op de klassieke Gin & Tonic, verrijkt met de unieke smaak van Swique. Deze verrukkelijke mix brengt een verfrissende harmonie van smaken en is een uitstekende keuze voor wie wil genieten van een lichte en elegante cocktailervaring.


"GinoCello-Tonic is een verrukkelijke zomerse verwennerij!" - Lisa



De GinoCello-Tonic biedt een uitgebalanceerde combinatie van verfijnde smaken. De zoete tonen van GinoCello worden prachtig aangevuld door de bruisende Prosecco, terwijl de munt en limoen zorgen voor een verfrissende twist. De lichte en zachte aard van deze cocktail maakt het een uitstekende keuze voor ontspannen zomeravonden en gezellige bijeenkomsten.


GinoCello-Tonic


Ingrediëntenlijst

  • 20 ml Swique GinoCello

  • 40 ml Prosecco

  • IJsblokje(s)

  • Verse muntblaadjes

  • Schijfjes limoen

Beschrijving


  1. Vul een glas met ijsblokjes voor een verkoelende basis.

  2. Giet 20 ml Swique GinoCello over de ijsblokjes. Deze heerlijke likeur voegt een subtiele zoetheid en complexiteit toe aan je cocktail.

  3. Voeg 40 ml Prosecco toe voor een feestelijke bruis. De Prosecco voegt een vleugje sprankeling en levendigheid toe aan de mix.

  4. Roer voorzichtig met een barlepel om de smaken te laten mengen en af te koelen.

  5. Garneer je GinoCello-Tonic met een paar verse muntblaadjes en schijfjes limoen. Deze toevoegingen brengen een aromatische en verfrissende dimensie aan je cocktail.

  6. Neem een moment om te genieten van het uitzicht en de aroma's voordat je de eerste slok neemt.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe favoriete cocktail of gewoon wilt genieten van een verfrissende traktatie, de GinoCello-Tonic met Swique is een absolute aanrader. Met de unieke Swique-smaak en de verfijnde samenstelling, zal deze cocktail zeker een plek veroveren in je lijst van favoriete drankjes.


Proost op genieten met mate en ontdek de harmonie van smaken in de GinoCello-Tonic!

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page