top of page
Zoeken

GINESPRESSO: De Ultieme Smaakervaring van Nederlandse Bodem

Ontdek de nieuwste sensatie in de wereld van drank: de GINESPRESSO, de allereerste gin espresso van Nederlandse bodem. Een onweerstaanbare combinatie van krachtige espresso en verfijnde gin, klaar om te drinken en te genieten. Laat je meevoeren in een smaakvol avontuur dat perfect is voor verschillende gelegenheden.


Een Unieke Samensmelting van Smaak


De GINESPRESSO is het resultaat van een gedurfde samensmelting van twee geliefde smaken: espresso en gin. Deze gedurfde combinatie biedt een uitgebalanceerde harmonie tussen de bitterheid van koffie en de verfijnde complexiteit van gin. Met elke slok proef je de passie en toewijding waarmee deze unieke drank is gecreëerd.

Klaar om te Genieten, Op Jouw Manier


Of je nu een liefhebber bent van sterke dranken, een cocktailkenner of een fijnproever die graag experimenteert, de GINESPRESSO biedt veelzijdigheid in elke druppel. Drink het puur om de volledige diepte van smaak te ervaren, mix het in elegante cocktails om je creativiteit de vrije loop te laten, of combineer het met desserts om een verrassende culinaire dimensie toe te voegen.


Een Fles Vol Genot


De GINESPRESSO wordt gepresenteerd in een prachtige fles van 500ML, perfect om te delen tijdens intieme bijeenkomsten of om jezelf te verwennen met een unieke traktatie. Met een alcoholpercentage van 14,9% is dit een drankje dat de zintuigen prikkelt en de smaakpapillen verwent.

Ontdek de GINESPRESSO Ervaring


De GINESPRESSO is meer dan alleen een drankje; het is een ervaring die je meeneemt op een reis door smaken en sensaties. Het is de perfecte metgezel voor gezellige avonden met vrienden, voor speciale momenten of gewoon om jezelf te verwennen met iets buitengewoons.

42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page